hétfő, május 19, 2003

Vasárnap
Tuning & Stereo

Csabival megbeszéltük, hogy a Dension kiállít a SAP csarnokban rendezett Tuning&Stereo kiállításon, és akkor nézzek má' ki, hisz ő most nekik melózik, kinn lesz és ad ingyéjegyet 8) ... Mentem is, Hangos zene, tunigolt verdák, régi amerikai nagy csodák, szép volt ... Mindenhol lányok, minél kisebb ruhákban, itt-ott csak testfestésben (ofkoz csak toples) ... egy dolgot basztak el, nem közölték a lányokkal, hogy oké, hogy nagyjából jól néznek ki (bár azért egy két eléggé löttyedt segget is sikerült kitűrni némi kis formás tanga két szélén), de ha olyan arcot vágnak, hogy látszik rajtuk, hogy kurvára unják az egészet, akkor inkább rontanak az összképen mint javítanak ... Tiszta citromfejű bagázs ... Kellemes meglepetés: az egyik standon Bëlga szólt 8) ... "A Kocsii a koccsi a gépigépigépi gépkocsiii" ... Sok kocsi olyan szinten leültetve, hogy kb. 1 cm volt a kormányzott kerék és a felette lévő kerék-dob között, rengetek nagy hangszóró, hangfal, erősítő (még robogóba szerelve is!), úgyhogy minden volt ami Tuning és Sztereó ...
Csabiéknak megjegyeztem, hogy elég gáz, hogy nem raktak valami komolyabb erősítőt a gépbe, hanem csak az új DMP3 küldte a hangszórókat ... el voltak nyomva, pedig nagyon jó kis találmány ez a DMP3 de ha már kinn vannak adni kellett volna erre is ... Másik általam jónak tartott cég a NitroSys-volt .. egy marhaszép lapos Corvette-el. szimpatikus emberekkel, akin a sebesség mámora tükröződött nem úgy, mint a többi strandon szembetűnő "adjunk el minél többet" ... Volt még kinn pár régi nagy amcsi autó ... egy Shelby, két beazonosítatlan gép (az egyik talán Cadillac, de fax voltam és nem néztem meg jól), plusz egy szééép kis narancssárga Dodge Viper.
Elég sok képet készítettem, ( sőt pár videót is a citromfejű bigékről ) de sajna legalább a fele szar lett, mert ok, hogy vaku nélkül szebbek a képek, de azért ekkora rajcsúrban a levegőben dühöngő hangorkán is úgy rázta a gépet, hogy szinte mind egy picit homályos lett ... Azért ha a képtár végre megint menni fog akkor rakok fel képeket.

Megjegyzés: Még nem írtak sehol erről az összeröffenésről .. 8)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése