hétfő, március 10, 2003

Na aszongya .. Flessbek ... Vasárnap ...
Voltunk Sigivel és Palppal moziban, meglestük Eminem 8 mérföldjét
Funky ... jó filmnek tartom, ahogy végignézzük Eminem fejlődését, hogy lesz pici rapperpalántából egy komolyabban elismert rapper.
Ebből a filmből sem hiányozhatott a kötelező néger jelenlét ... pontosítok, itt asszem kötelező fehér jelenlét volt ... 8)
Azt díjaztam, hogy életszagúságban ott volt .. pl mikor összeverekedtek és vki elővett egy fegyvert nem egyből elkezdett összevissza lövöldözni mindenkire és mindenki bekapott volna 4-5 tár töltényt ugyan abból a hatlövetű fegyverből tárcsere nélkül, hanem rendesen mindenki szétugrott és ráugrottak a csávóra, hogy hülyevagyteszedelazonnal ... bár volt egy nem tetsző dolog, a "nő mint ribanc" beállítás ... De ha így történt akkor a történet így kerek ... 8))

Mondjuk nekem ez a film is a zanzásítható kategóriába tartozik ...
Hogy mi is ez a kategória? ... Az amikor a film adott hossza helyett időben rövidebbre vágva ugyan ez a tartalom és érzés jött volna le (kivéve a néha kicsit vontatottnak érzett dolgok)
Ebben a csoportban nekem jelenleg első helyen a "Gyűrük ura 1" szerepelt ... na annak a 3 óráját szerintem egy laza másfél órában, urambocsá' egy órában le lehetne nyomni ... Palp mondta, hogy (bár asszem az a kettes rész?) van nekije kicsit hosszabb négy órás verziója is és abban sincs minden benne amit a rendező benne akart volna tudni. Hát nem tudom 8)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése