hétfő, március 24, 2003

Cleware@Döbrönte
2003.03.21 13:00 - 2003.03.23 12:00

A hétvége túlnyomó része azonban maga (ééén?) volt a pihenés, szórakozás, kéjmámor ...
Mint az előző post-ból kitűnik du. egykor el is indultunk szépen Döbrönte irányába. Sigi és én Danival, Andi és Éva pedig Zsolttal. Tudom ez lényegtelen, de akit esetleg érdekel a képeken szereplők, azoknak mondom.
Szóval útközben sikerült Daninak azért jelentősen az idegeire mennem, a marhulással ... szerintem azért a top a pumpedlis őrület volt mikoris először MarlonBrandót csináltam az arcomból aztán valami kifordult élient. 8)
Csináltam pár képet a kocsiból kihajolva bár nem látszik rajtuk nagyon a speed 8)
Megérkezésünk zökkenőmentes landolás, becsekkolás, 105-ös szobába fel ( ami nagyon jól nézett ki, le a kalappal, és az ágyak is nagyon kényelmesek voltak 8) ), elszabadult indulatok, aztán lejöttünk egy kis találkozóra a többiekkel, úgyismint eligazítás.
A főnök egy szál köntösben le is fotózott minket, aztán fürdés a medencében, (itt Sigi egy nagyon jó képet készített, ahol épp Balázs épp ugrás közben van). Aztán vacsora, kis beszéd, kabátosztás ... ja, kaptunk nagyon fáin céges kabátot ( egyedül az nem tetszett benne, hogy piros, és nem kék 8) ). Jófej, háromféleképp lehet hordani .. all-in-one: vagyis kabát+bélés, és a két összetevőt külön-külön (a bélést kifordítva mint kardigánt lehet hordani) ...
Este még egy kis pool, aztán közös italozás, sztorizgatás ... jó hangulat jó társaságban ...

Aztán mi éjfélkor lefeküdtünk aludni. - Sigi mint korrektor itt megjegyezte, hogy: "bzts aludni :)" - Másnap elmentünk várromot látogatni (Szarvaskő vára).
Jó volt nézni, ahogy a sok srác az "uniformisban" ment .. 8) ... mint megannyi piros szamóca ... 8)
Ádámnál (jaja, a mocsok aki a kocsimat firkálta, ezért büntetésből jól felébresztettem) volt kamera, úgyhogy még film is készült.
Fenn a várnál szép füves táj, a főnök 1-2 hajmeresztő gyakorlattal is biztosított minket, hogy ezalatt az 1-2 nap alatt többet öregedjünk 8) ...
Móczy amint térerőt észlelt egyből kapott egy nagy adag SMS-t 8) .. nem hiába, aki fontos azt keresik ... Dani is hívta a párját, aki otthon maradt. Ellátogattunk az ottani sífelvonóhoz (hát ííí .. elég gész volt ... csupa rozsda, ráadásul a motor le is volt róla szerelve)
A vár rom sarkában készítettem egy panoráma képet:
Miután visszatértünk, ekkor a társaság fele (akik csak egy napra jöttek) hazamentek. Mi kicsit körülnéztünk, ekkor találtunk egy fáin hintát amit ofkoz ki is kellett próbálnunk. 8) Ebéd, aztán szabadfoglalkozás,medence, pezsgőfürdőzés, szauna, este pedig szoli.
Sigivel lovakat akartunk látogatni, de a sors különös játékának köszönhetően végül bocikat szemléltünk.
Egész pontosan földönkívüli megszállókat játszottunk ( én, Sigi csak nevetett 8) ). Úgymint "Békés szándékkal jöttünk!" vagy "Vigyetek a vezetőitek elé!", de csak annyi reakciójuk volt, hogy egyre többen jöttek oda. megsimizni nem lehetett őket, mert az "E-Pásztor"-tól már annyira rettegtek, hogy fél méternél jobban nem merték megközelíteni.
Másnap reggel még meglátogattuk az igazi lovakat, de csak egy szamarat, egy dilisfejű kecskét, meg egy náthás bociszinezetű pacajt ( aki valszeg tegnap babot evett mert ... khm ... namindegy 8) ), és két pulit találtunk.
Sigi kitartó kutatómunkával megtalálta az egyik puli szemét, tehát megnyugodhattunk, jó felét simogatja ...
A másik meg nekem hozott oda egy teniszlabdát, remélhetőleg a szájában 8) ...
Ezután visszamentünk, kijelentkeztünk és hazajöttünk, kb. 12-re már itthon is voltunk.

A többi döbröntés képet megtalálhatjátok EBBEN az albumban

Sigi kiszállt nálunk, én átöltöztem szerelő gúnyába, és nekiestem a sárgának, hátha tudok vele valamit okoskodni.
De ez már egy másik post 8))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése