szombat, április 26, 2003

[Zoo Vs. HumanRace]
Minden gyereknek adjuk meg ami neki jár

Megnéztem, és volt kommentem, 8))) íme:

És miért is akarsz feljelenteni?Mirefel? jav: Mire fel? (két szóban írandó)
Mert valami kollégaád jav: kollégád szívat.?
Csúnya dolgo jav: dolog ez Viktorka, jav: kimaradt a névelő, helyesen : az Ovónéni jav: ezt kicsi és hosszú „ó”-val, helyesen : óvónéni nem mondta neked, hogy ilyet nem szabad csinálni?
Nos, nehéz lesz feljelenteni.
Kicsit előbb léptem, mint te egy jóbarátom tanácsára.
Nos, nem lövöm le a poént, mert ha beledőlsz a saját kardodba, akkor én fogok a leghangosabban röhögni.
Ha legalább ismernéd a rendszerét, de sajnos nem úgy látom.
Mind1, ha a rendőrségre mész pár héten belül kellemetlen meglepetés ér., jav: vagy pont, vagy vessző, döntsd el. és ezt csak magadnak köszönheted. Más pedig nem fogja érted kockáztatni az állását, sajnos te nem ismered a kiskapukat.
Annnyira jav: Annyira lelőném a poént, de inkább nem!
Mondjuk azt, hogy papírom van arról, hogy alaptalanak a vádjaid, ez pedig rágalmazás. CSúnyán jav: Csúnyán az.
Vikotr! jav: Viktor!
Ne szívasd magad!

Ápolgasd a beteg leleked jav: lelked és tanulj meg sokmindent jav: két szóban írandó : sok mindent a számítógépről, hogy ne kerülhess te a programozók gyöngye(hihi) még 1x ilyen 'hackerkedős'(hihihihi) helyzetbe.)

Na, akkor a reakció ... nyelvtani javítás a szövegben, ejj-ejj, hát véthet ennyiszer egy egyetemre járó leány? ... Ugye nem … Na akkor majd legközelebbre ajánlom neked a word-be épített helyesírás ellenőrzőt. Egyébként ne kapkodj, szépen gondold végig a cselekedeteidet.
Aszongya: Miért és mire fel akarlak feljelenteni? ... Nem mindegy? 8) ... Mondom, le van már zsírozva, nem kell rohangálnod igazolásokért. Tudom, hogy állítólagosan szereztél arról igazolást, hogy nem drogozol. Abban az esetben, amit én indítok el – ha úgy szottyan kedvem - , nem vesznek figyelembe semmiféle igazolást, hanem "helyben" kell bizonyítanod az ártatlanságod ... ugye, hálistennek a rendőröket is ellenőrzi valaki, a "belső ellenőrzés" nevű osztály ... remélem a "jóbarátaid" már hallottak erről. 8) jajj asszem lelőttem én is a poénom egyik részét. Basszus ...
Amúgy ez a programozók gyöngye, meg hackerkedős helyzet 8)))) ... tényleg hihihi ... Olyan vagy mint a részeg ember : azt hiszed, hogy a körülötted állók veled nevetnek .. és nem rajtad … 8))))

Ja, még valami : Igazolás: Úgy tudom igazolásod van a magyar onkológiai intézetből, hogy halálos beteg vagy. Annyira sajnálom ... nem tudtam ... ezentúl az életed hátralevő részéig nem foglak piszkálni, és hagyom, te hagy tedd azt, hisz már állítólag nem sok van neked hátra ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése