csütörtök, április 20, 2006

Prepare to Drautkoszorú ...

szóvalhogy múlthéten valamikor a szánin volt egy egyszerű, de (számomra) annál hatásosabb post ami buzdított, hogy menyjünk, és legyünk mi is töltőanyag a kritikus tömegben. Két munkatársam is ment, ők is buzdítottak. Sigibaba megmár jóideje mondja, hogy jólenne bringázni.
A projekt egyedüli szépséghibája az volt, hogy kb 5 éve ültem utoljára rendes kerékpáron, ami van, az szét van esve, vagyhátazóta hozzá se lett nyúlva, oszt assetudom, hogy hogyan néz az ki ...
Ma volt a nap amikor lementünk a Campiba a Tucan-ba, hogy szétnézzünk. Az anyagi hozzáállás a következőképp nézett ki: Sigi 30e én 50e a bringára (felszerelés nélkül ofkoz) ... nem kell röhögni jaúvan? ... Naszóval bementünk, ott ajánlottak nekünk néhány gépet, amik nem nagyon tetszettek, dehát ebben a kategóriában (ami már a boltban felszökött 50-50e re) nem túl jók vannak. Ajánlották, hogy a szervezésükben megnyílt bringa kiállításra (szintén kampi a bolttól kb 100m-re) menyjünk el, és nézzünk ki valamit. Baromi rendes emberek voltak ott, segítettek, elmondtaák, hogy nekünk nem Mountainbike kell, hanem Trekking, ami arra jó, hogy túrista és betonúton egyaránt lehet vele menni kirándulgatni. fasza. na ez megvan, kaptunk vagy 10 prospektust, este átrágtuk maradt kb 4-4 gép ami tetszett nekünk. Pénteken Kicsimnek nem volt jó (émmeg nélküle nem venném meg az övét), úgyhogy áttettük szombat reggelre a vásárlást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése