hétfő, július 04, 2005

Világok Harca = sVihákok kuDarca

Aki még meg akarja nézni a filemt az ne olvassa ezt el:

Film: Többezer éve idetemetett űrhajókat beindítanak a földönkívüliek, dudálnak, mindekit lekaszabolnak, vértfröcskölnek, aztán mikor már semmi remény nincs akkor megdöglenek az amőbáktól.

Ennyi.

Hibák: EMI (elektromágneses impulzus: a városban minden ami elektromos az megdöglik). egyik jelenetben egy csávó digitális kamerával filmez (az nem döglött meg) aztán egy kocsit helyrehoznak egy önindító "szolenoid" cserével. A szolenoid az elektromágnes. Mé' nem híjják azt bendixnek? me' az, nem?. Viszont a cserealkatrészre, és a kocsi többi alkatszészére se hatott az EMI.
Nameg a földönkívüliek akik megdöglenek az amőbáktól .. há' nincs egy kurva szanitéc, vagy egy rohadt orvoscsoport? ... Úgy megyünk világotpusztítani, vagy elfoglalni, hogy nem viszünk orvost? .. Megyünk oszt ha ott van valami influ akkor megdöglik az egész projekt? ...
Meg a rohadt makacs kölyök aki elmegy harcolni ellenük és nem képes megdögleni, hanem a filmvégén egy igazi tegernyi nyál között mérhetetlenül sablonos jelenetben újra egyesülni a családdal ... meg az anya aki terhes, oszt nagy a hasa, és ilyen világégést meg menekülés és üvöltözést követően nem vetél el hanem mosolyog és egy gyűrődés nincs a ruháján, meg egy koszcsík sincs az arcán?
Meg a kislány aki a 6-8-éves forma kinézetével úgy beszél mint egy 40 éves grófnő? ... MILYENFASSÁGMÁ?

Ez a film egy lószar. Látványilag szar, dramaturgiailag szar, jelenetek szarok, effektek vannak, de azok is csak kb öt évvel ezelőtt lettek volna "ütősek" ...

Ha valaki ezekután le akarná tölteni az internetről, ne tegye ... kár érte a hálózatot terhelni .. annyit se ér meg ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése