hétfő, április 27, 2009

Thick

Tartalmas volt ez a hétvége :) Mivel pénteken szalma voltam, szabad volt a kecó egy kis ereszdelahajamra, úgyhogy a régóta esedékes "visszahívás"-t sikerült kivitelezni miszerint áthívtam a négereket egy rizikó partira. Be is készültünk nagymennyiségü sörrel, némi röviddel és mindennel ami a mókához kell. Mivel tudtuk, hogy Dia szervezi Kao-nak meglepetés bulit, 30. szülinapjából kifolyólag vasárnap (és a hivatalos szülinapja pont pénteken volt) ezért fedésként vettünk egy pár szelet tortát számgyertyával, hogy azt higyje, tényleg ennyi volt a szülinap :)
A rizikó tábla felrakásáig már eltüntettünk egy üveg jégert és fejenként két üveg set. kb két kör ment le amikoris berekesztettük, mivel lehetetlen volt így bármit is kivitelezni :) Aztán elkeztük nézni még a félbetépve c. filmet és szépen bezsibbadtunk, hajnali kettőkor pedig kihirdettem hogy alvás van.
10-körül keltünk, kicsit rendbeszedtük magunkat majd hirtelen délután fél kettő lett. Megjött Sigi is. Sajna a srácoknak menniük kellett, úgyhogy nem rizikóztattunk meg egy újabb rizikózást. (pfffssst .. airbag) Nem is baj mert kb 20 percel később hívott Isti, hogy menyjünk Anyuhoz felszerelni a kosárpalánkot. Úgy is lett, fél négytől kilencig palánkszerelés, aztán még átmentem nagyfaterhoz kicsit piszkálni a gépét, majdan haza. Vasárnap is 10 körül sikerült felkelnünk, aztán kicsit rendbeszedtük magunkat sütöttünk muffint, meg amerikai cookie-t aztán elindultunk a néger-meglepetés-partira :) Remekül sikerült, nem tudom pontosan mennyien, de kb 20-an voltunk és jól megleptük :D Dia szerencsére mindent úgy intézett, hogy ne sejtsen semmit Kao. Úgyhogy itt is kicsit züllöttünk viszont már éjfélre hazaértünk és egy körül már aludtunk is :D ... húzós hétvége volt :)

1 megjegyzés:

  1. Jól hangzik :)

    Namajd ha már lesz agyam én is írok egy rövid beszámolót :D

    VálaszTörlés