csütörtök, július 19, 2007

Núkár

Nagyjából körvonalazódott a terv, sőt már kutatásokat is végeztem. Ford Focus kombi ami max 5 éves, max 90e km-el (évenként max 15-18eKm, de így sajna nem lehet sehol se keresni), első hátsó elektromos ablak, klíma (lehetőleg digit, de nem feltétel), ködlámpa esetleg, max 2.5m huf (de inkább max 2m), 1600 és 200ccm közötti benzines motor (lehetőleg 2000-es), természetesen legalább még egy évig érvényes műszaki vizsgával, ABS, légzsákok ... nagyjából ... aztán ez még finomodhat tovább ...
Ide kattintva ilyeneked dob fel az Használtautó.hu
Találtam is párat, VLac sokat segít, mert mind szerviztapasztalata van, mind márkatapasztalata, hiszen foglalkozott gépkocsi értékesítéssel is, sőt némi információja van arról is, hogy melyik autó a "kelendőbb" underground körökben.
Kedden megnéztünk három verdát, abból az elsőnek már a kulcsát se kértük el mert olyan szinten le volt pakkanva (persze a képeken nem látszódott), aztán megnéztünk egy másikat a Dankai Kft-nél ami nagyon jónak tűnt mind állapotilag, mind felszereltségileg, mint egyébmás. Megmég megnéztünk egy 2.0-s automataváltósat, na az nagyon tetszett, jó olcsó is volt, aztán Lac ránézett és egyből meglátta az illesztési problémákat, úgyhogy valszeg törött volt a lelkem ... sht.
Tegnap meg Kincsem nézelődött a neten, és beleakadt egy cikkbe ami arról szólt, hogy több száz km-t pörgettek vissza egy kocsin a Dankaiéknál :( ... kicsit megrendült a bizalmam, főleg a cikk utolsó mondata után, miszerint: "Ha valaki úgy érzi hogy ez egyedi eset és lúzer vagyok, akkor azokat megvigasztalom, van még esélyük remek kocsivásárlásokra. A Dankai és társánál rengeteg 89 és 98e km-es autó áll még." Bár az tény, hogy mindenki pörget valamennyit, és a Dankaiék belementek, hogy elvigyem egy nekem tetsző Ford szervizbe, hogy átvizsgálják, akkoris aggódok kicsit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése