csütörtök, december 10, 2009

Shelby GT-500

Egy ideje a fennt nevezett kocsi a kitűzött motivátor. Nem sűrün látni magyarországon ebből a gyönyörüségből. Tegnap úgy alakult, hogy meló után elmentünk cipőt venni a mammutba.
Csak ezen a héten volt egy egész jó akciója a playersroom-nak amit szerettem volna kihasználni. Sajnos a hét eleje nem úgy indult ahogy gondoltam, miszerint az este 10-kor alvás, 5-kor kelés rendszerbe hiba csúszott, és sikerült kétszer is éjfél körül lefeküdni, szóval kivoltam. A fáradságra a pihenés a megoldás, de mivel ezt nem tudtam megoldani, így elég sok kv csúszott napközben. Ennek hatására fárad voltam de pörögtem amiért mindenféle elém kerülő akadályra a szervezetem idegességgel reagált. Ráadásul még mielőtt mentünk volna vásárolni (pontosabban Sigi már oda ment egyből melóhelyről mert volt más dolga is) még hazaugrottam, hogy gyorsan megcsináljak két dolgot (amik richtig nem akartak összejönni). Meg persze a hörcsögöknek is most kellett a legelevenebbeknek lenniük, rágtak, tekertek a kereken, zajongtak, úgyhogy kb egy óra után felhívtam Sigit, hogy ha végzett a dolgával akkor jöjjön haza mert mégsem megyek mert szétvág az ideg.
Miután letettük a telefont, valami isteni csoda folyamán 10 perc alatt mind a két dolog megoldódott, a hörcsögök kussoltak kicsit én meg úgy döntöttem, hogy mégiscsak elmegyek. És út közben mit látok? EGY SHELBY GT-500-ast. Feketét fehér csíkozással. JEAH! Iszonyat feldobta a napom. Aztán az üzletben is nagyon kedves volt az eladó lány, kb másfél órán keresztül közel 20 pár csukát próbáltam fel és ő kedves volt, mosolygott jött-ment a cipőkkel. Végülis kettőt is vettem amiben nagy szerepe volt a lány türelmének és kedvességének. Aztán mikor jövünk hazafelé ... na mit látok? EGY MÁSIK SHELBY GT-500-ast ... most egy fehéret piros csíkozással. KÉÉÉÉÉSZ! Ma reggel meg úgy döntöttem, hogy reggeli készítés és reggelizés után, mikor Sigi elindult melózni még visszafekszem. Aludtam még másfél órát és most egész felfrissült és vidám vagyok :D

2 megjegyzés:

  1. Ez a megyek, nem megyek, mégis megyek annyira ismerős... pont mint én. :))))
    hihihi...

    VálaszTörlés
  2. Velem ritkán fordul elő ... szerencsére ... :)

    VálaszTörlés