vasárnap, május 24, 2009

Ismét húzós hétvége

Legfőbb megrendelőm az éves alvállalkozói találkozó keretében meghívott minket Tapolcára a Hotel Pelion-ba egy kellemes hétvégére. Remekül éreztük magunkat, bár a szálloda gépezetében némi homok sercegését lehetett felfedezni miszerint egy négycsillagos szállás mellé apró, mármár forintos (értsd, 500ft) költségeket számolnának fel ha az ember kicsit figyelmetlen. Kicsit mint a nagy magyar valóságshow egy drága hotelba zsúfolva: figyelni kell elvtársak. Nem teljesen értem ezt, de ezen kívül az egész fantasztikus volt. Volt wellness meg szauna meg ilyenek.
Szombat este volt egy nagy közös vacsora és ereszd el a hajamat, amikoris a 10 éves jókapcsolati viszony jegyében kaptam egy Tissot PRC200-as órát, amit most félve tartok magamnál mivel szerintem ez a kapcsolat még csak 9 éves, de nem akartam ott mindeki előtt okoskodni. Holnap megbeszélem ezt :) Mindenesetre NAGYON (az ora.bolt.hu-n megnézve leesett az állam) gáláns ajándék, és remélem nem tesz közbe semmilyen recesszió, hogy ez a 10 év tényleg meglegyen. Így már értelmet nyer a "mutatós óra" és a "mostmár mindíg szép az idő" kettős jelentése :D
Szombaton még a vacsi előtt megnéztük a helyi nevezetességek 66%-át (a malomtavat és a trianon emlékművet a székelykapuval) a maradék 33% vasárnapra, indulás utánra maradt amikor is megnéztük a tavasbarlangot. Nagyon szép volt. Majd egy kis kirándulás a közeli Haláp-ra, ott panoráma fotózkodás, aztán át Csobáncra ahol szintén panoráma fotózás, plusz sikerült egy geoládát behalászni mindenféle leírás és koordináta nélkül, amiben találtunk egy travelbug-ot amit előreláthatólag jövőhéten tovább is rejtünk.
Izgalmas hétvége volt :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése