szerda, május 21, 2008

Reflex

Hétfőn leruccantam Egerbe Irénkéhez a vak reflexológushoz. Sigi egyik barátnője volt nála még régebebn és nagyon sok érdekes dolgot megmondott. Aztán Sigi is lement, neki is jókat mondott, Volt lent a könyvelőm is aki szintén nagyon meg volt elégedve, most meg én. Hozzávetőlegesen 2 hónapos a várólista, hogy be lehessen jutni hozzá.
Úgy volt, hogy nem egyedül megyek, de a végén az utipárom lemondta. Kicsit talán késve indultam (8-kor, hogy 10:20-ra leérjek) mire kijutottam a városból már közel kilenc volt. Kicsit be kellett hoznom a lemaradást, ezért pont 130-al mentem végig az autópályán, hogy pont odaérjek. Gyengén kapcsolódik, hogy valahol olvastam, hogy a fóka 196-os végsebességénél 17-18 liter körül fogyasz. pont 10:22-re odaértem. Egy kis jelöletlen kapu a fodrászat mellett, becsöngetek, kijön Irénke. Kedves hangú nyugott nő. Egy sötét szemüveg volt rajta, és nagyon otthonosan mozgott, először nem is gondoltam arra, hogy vak.
Kicsit zaavrban voltam, hogy esetleg az egy óra dugó és másfélóra pedálnyomkodás után csak megmosnám a lábam, de láttam, hogy már előkészített ilyen baba-törlőkendőt. Felfeküdtem, megtörölte a lábam, aztán nagyon finoman végigtapogatta. belekérdezett olyanba, hogy porcsérülésem van-e, mondtam, hogy van, mondta, hogy érzi, hogy a bal lábamat terhelem nagyon (a jobb volt sérülve, valszeg ezért terhelem azt), aztán mondta, hogy valami agyi meg pajzsmirigy meg valami májfunkciós hormonok faszák, csak valamiért nem dolgoznak együtt, kicsit magas a koleszterinem, meghogy a bal fölül hátul valami nem stimmel a fogsorommal. Be is jelentkeztem Makausz-hoz :)
Kihangsúlyozta, hogy ő csak vitaminokkal és nyomelemekkel foglalkozik. ezis szimpi volt. Aztán mondta, hogy igyak napi legalább másfél liter vizet egy fél citrom levével (no citromlé. citrom lé! aaigh?!) erre mondtam neki, hogy kb két hónapja szinte napi rendszerességgel iszok ilyen C-vitaminos italt (Pokka lemon 1000mg C)(oké, tudom nemaz, de akkoris éreztem, hogy ezkell), aztán meg mikor elkezdtük felírni, hgoy miket kellene szednem akkor írtuk, hogy E-vitamin, MagneB6, Halolaj kapszula, és Proenzi3. Na ekkor megint mondtam, hogy az utóbbit egy hete kezdtem el szedni :D Mosolygott és kérdezte, hgoy neme akarok lottózni? :D
Szóval nagyon tetszett a móka, szerintem egy fél év múlva lemegyek kontrolra. Kíváncsi leszek, hogy akkor mit mond.
Visszafelé óvatosan vezettem, sokáig is tartott az út, de még beugrottam Apuhoz mert épp az OORI-ban van megint, ilyen infúziós értágítás meg érmosás végett, aztán be a Clew-be kajálni, utána meg volt kondi is :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése