szerda, január 09, 2013

Ingress-2

Ismét csak IRL interakcióm volt. Találkoztam egy bajtárssal akivel kulcsotokat cserélve (Egy Bacchus egy Camponáért "cserébe") és egy kis közös hekkelgetés és rezonátor bővítés után sikerült kiterjeszteni az előző poszt-ban látott kontroll mezőket. Sajnos (ahogy várható volt) mára már kicsit megtépázódott (majdnem a teljes jobb/keleti szárny hiányzik)


Plusz meglepő volt, hogy az előző bejegyzésre pár nappal később jött egy kommentelő SandsHUN néven. Láttam már ezt a nicknevet Budaörsön a templomtér környéki portáloknál, ugyanis ő volt az aki lezúzta a pátyolgatott gyermek portáljaimat :)

És még valami. Tudom, hogy suttyóság, hogy az ember nem ment el még Budapest minden látványosságát megnézni (főleg éjszaka), de az ingress volt az ami felvitt a filozófusok kertjébe ahonnan ilyen gyönyörű a kilátás:Sőt, jelen lehettem amikor "lekapcsolják a villanyt". Vicces volt mert épp állítgattam a gépet (és a kijelzőjét figyeltem erősen) amikor is eltűnt a Budai Vár. Mondom magamban, mi a nyavaját állítottam el, az előbb még tök jó volt a kép. Aztán felnéztem és VOLTNINCS. :)


... és voltam a Hősök terén is :)

( érdekessége ennek a képnek, hogy állvány nélkül készült ... kézből ... imádom az S100-amat :D )

4 megjegyzés:

 1. Szia!

  Természetesen nem állok át. :-D
  A minap egyébként 10 perc különbséggel jártunk a Templom tér könyékén. Akkor amikor épp Te zúztad le az én pátyolgatott gyermekem. :-)

  VálaszTörlés
 2. Pedig szép L4-es portálok várnak ezen az oldalon/környéken
  Mondjuk az is tény, hogy az ellenállók a városban jóval erősebb farmokkal rendelkeznek :'(
  :D

  Ahogy láttam lett még egy Budaörsi felvilágosult. Reszkess Sands! :D

  VálaszTörlés
 3. Én is úgy látom. Budaörsön elég erős elnyomásban vagyok. Pláne kezdőként.
  De a mai nap eseményei után stratégiát váltok. :-D
  Megszervezem a budaörsi ellenállást. Végetek! :-)

  VálaszTörlés
 4. Láttam egy másik felvilágosultat is :) Lesz itt nagy világháború úgy érzem :D

  VálaszTörlés