hétfő, augusztus 24, 2009

Zamárdia 2009

Az idei Zami-camp nagyon jóra sikerült. 15-én, szombaton érkeztünk meg. Árpi, (mivel sajnos a kocsiját ellopták nemrég) vonattal jött mivel őt és a bringáját már nem fért volna be a kocsiba. Legalábbis az elején azt hittük.
Az indulás jól alakult. nagyjából összeraktuk a csomagokat amikoris becsípődött a hátam. Szegény Siginek kellett mindent lecipelnie. Berakni a kocsiba tudtam segíteni, csak a felegyenesedés nem ment. Szerencsére van egy "védőszentem" Andi, akit sikerült telefonon elérni és egy SOS masszázzsal helyrerakta a hátam, így csak két napig fájt és nem egész héten. (érdekessége a dolognak, hogy elvileg ő és a párja elmentek volna reggel egy ismerősükhöz aki végülis lemondta a találkát)
A "szokásos" tábori menetbe egy újabb tétel jött, mégpedig az egymás megtréfálása. Elsőként engem ért a megtiszteltetés, leszerelték a bal első kerekemet és felbakolva otthagyták a kocsit. A táborban engem mint "Pótkerék" ismernek és innen jött a tréfa alapja, hogy hamár úgyis pótkerék, akkor használjam a pótkereket :) Mikor észrevettem a csínyt, közöltem az "akció-csoporttal", hogy iszonyatos fájdalmakat tudok okozni a puha strandlepedővel mire előzékenyen visszaszerelték a kereket :)
Második körben Rodgers lett megtréfálva, az előteres sátrának előterébe bevittünk egy asztalt, egy öntöttvas-talpú padot, egy kerti széket és egy lábtámaszt, majd az egészet megkoronázta a bejárata elé helyezett szintén öntöttvas talpú pad amit telepakoltunk üres sörösüvegekkel. Sajna a kivitelezés gépezetében homokszem került mikor kiderült, hogy hátul is van kijárata a sátornak, így viszonylag könnyen áthidalta a helyzetet.
Rodgersre egyik este rá akartuk bontani a sátra belső hálófülkéjét amit csak ~20 gyorsan oldható pánt tart a külső burkon, de sajnos nem voltunk eléggé türelmesek és nem aludt el, így mikor a bontás felénél jártunk ránk üvöltött, majdnem betrottyantottunk :D
Árpi bringájáról (mert azt hitték, hogy az az enyém) leszerelték az ülést, csak a rudat otthagyva, rajta egy írással "Anal Intruder 2000". Egyik este fel lett töltve az ágyam alja tobozzal, át lett alakítva a "KAGYLÓ" nevű ház felirata "KALÓ"-ra és még jó pár apróbb terveket szövögettünk, de a hét gyorsan elszállt. Majd jövőre folytatjuk :D
Sikerült beiktatni a hétbe még egy kisebb bringatúrát Szemesre és Siófokra, Csabiék a táborból indították a négynapos balaton-körüli bringatúrájukat, meglátogattuk Diát a La-Ritában, összefutottam a Négerrel, és rengeteget fürödtünk a Balcsiban.
Sajna a táborzárást (és az azzal járó hangulatot) nagyjából elmosta az esőzés, de így is nagyon jól éreztük magunkat.
Visszafelé kiderült, hogy Árpi nem tud vonattal jönni mert annyira tele vannak a vagonok (VOGONOK!), így nagy meglepetésünkre a 3 ember, a 3 ember egy heti cucca és a 3 bicikli belefért a fókába. Bringatartó és minden egyéb nélkül :) Ahogy néztem még befért volna kb 2-3 közepes méretű sátor (na nem a régi 80 kilós, hanem az új apró "gyors" sátrakból) és még egy adag ruha és akkor értük volna el a 100%-os kitöltöttséget.

Sok csíny meg lett örökítve Rod fulhádé kamerájával. Ha sikerül úgy intézni akkor felrakok párat a jutyúbra :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése