hétfő, november 19, 2007

Praha

Megjöttünk, nagyon jó volt :) sok ser, sok beher, sok ottani gulyás knédlivel, sok baromkodás, rengeteg látnivaló és vágy, hogy visszamenyjünk :)
IGOr szépen végignavigált háztól házig ezen a kicsit több mint 500km-es szakaszon :)

emlékmorzsák:
- Üljünk be valahova pisilni egyet
- Wellcome to Beherli Hills
- a Kofola az beherovka ízű kóla.

Kis webes kereséssel eldöntöttem, hogy nemtudom, hogy valóban Švejk kocsmájában voltam-e, mindenesetre egy bazinagy Švejk bábú állt kinnt. Apu se emlékezett már, hogy merre volt, ráadásul ahogy néztem van hat "fencsájzolt" Švejk étterem, viszont a wikipedia szerint valami kehely vendéglő ami az. Mindenesetre bazijót ettünk ott ahol voltunk :)

Ezt meg azért mert nekem tetszik :D

4 megjegyzés:

  1. Kár ezért a montázsért, mert rossz minőségű. :( De esetleg valami olyan helyre beküldhetnéd, ahol mesterségesen akarnak epilepsziás rohamot előidézni a kedves páciensnél, mert arra tökéletesen alkalmas. Másra sajna nem. Ahhoz képest, amilyen képeket te szoktál csinálni,ez most kritikán aluli. Bocsesz.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, az "amilyen képeket szoktam csinálni" jó kritikát. amit itt látsz az 1220 kép három ember gépéből. xvid-be tömörítve 6 mega. nem lehet mindenkinek jó nete, hogy a jó minőségű 1.3 gigabájtos "nyers" avi-t leszedje.

    Nemtudom te ott voltál-e, ha nem akkor ezek a bevillanások nem jelentenek semmit. nem is neked szól :) ha pedig ott lettél volna akkor értenéd :D

    VálaszTörlés
  3. Jó netem van, hidd el, te pedig nem tudod elviselni a kritikát. Az összetett mondat első és második fele is tény. Prágában voltam egyébként, persze nem veletek, a sok villódzás közepette minden helyszínt felismertem. Vedd lazábbra a dolgot! És a Svejk kocsmája tényleg az, amelyiket a wikipédia ír. Mert én ott is voltam. :) És továbbra is megdícsérlek és kritizállak majd, attól függően, hogy éppen mit alkotsz a nagyközönségnek. ;P Épp ezért most újra szavazok a rajongó kategóriádra. :)

    VálaszTörlés
  4. Előre is köszönöm, de kérlek tedd hozzá a neved, hogy a kritikád értéket is képviseljen :)

    VálaszTörlés